Gevelreclame van Canon geleverd door Haaxman Lichtreclame!

Voor het kantoor van Canon in Venlo heeft Haaxman Lichtreclame de buitenbelettering mogen verzorgen! Bekijk hier het eindresultaat!

De gevelreclame van bijna 3 meter hoog heeft Haaxman Lichtreclame onlangs gemonteerd. Deze reclame is uitgevoerd als een profiel 4. De sponning die bij dit letterprofiel wordt gebruikt is van aluminium. Door deze sponning kan het acrylaat sterke windkrachten doorstaan.

Het logo van Canon kenmerkt zich door een typisch rode kleur. Om het logo ook ’s-avonds deze dieprode kleur te geven zijn er rode LED’s gebruikt. Dit in combinatie met de rode, letters, de rode acrylaat kap en de rode sponning maakt het totaal compleet.

Iedereen kan nu van ruime afstand zien dat Canon in het pand is gevestigd.

Bent u op zoek naar een lichtreclameleverancier die betrouwbaar is, waarbij kwaliteit voorop staat tegen eerlijke prijzen en de juiste kennis in huis is om de moeilijkste uitdagingen aan te gaan? Dan bent u bij Haaxman Lichtreclame aan het juiste adres. Met meer dan 125 jaar ervaring is geen project Haaxman te complex. Of het nu gaat om lichtreclame op hoogte of om gevel aankleding met signing én verlichting, Haaxman doet het allemaal. Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons met behulp van het contactformulier.