Het gouden resultaat voor Hotel Boat & Co van Haaxman

Signing is ook een specialisme van Haaxman Lichtreclame! Kijk snel verder naar dit ‘gouden’ resultaat!

Haaxman Lichtreclame heeft de signing van Hotel Boat & Co in de Amsterdamse Houthavens mogen verzorgen. Naast de signing hebben wij ook de lichtreclame van Hotel Boat & Co geleverd.

In totaal heeft Haaxman drie onderdelen geleverd voor dit karakteristieke hotel in hartje Amsterdam. Allereerst een onverlichte messing letter ‘P’ ter aanduiding van de parkeergarage van het hotel. Door messing toe te passen wordt een chique uitstraling verkregen. Verder is bij de hoofdingang met goudkleurige folie het logo en de naam van het hotel ‘Hotel Boat & Co’ geplaatst. Door hier de gouden kleur terug te laten komen vormt dit een geheel met de messing letter P. De chique uitstraling blijft op deze manier behouden.

Tot slot zijn boven op het pand de teksten ‘Hotel’ en ‘Boat & Co’ als profiel 4 tekst geplaatst tegen het hekwerk op het dak. De tekst ‘Hotel’ staat op het linker uiterste van het pand en ‘Boat & Co’ op het rechter uiterste. De teksten zijn voorzien van donkergrijze gaatjes folie. Overdag zijn de teksten donkergrijs en ’s-avonds is de tekst wit (doorlicht). Zo is de tekst zowel overdag als in de avond goed zichtbaar.

Wat dit project bijzonder maakt is de veelzijdigheid van de geleverde items. Dit laat zien dat Haaxman écht een totaal aanbieder is! Haaxman Lichtreclame is met 125 jaar ervaring uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van alle vormen signing. Of het nu gaat om onverlichte uitingen, signing of lichtreclame, bij ons bent u altijd op het juiste adres. Geen project is te complex of uitdagend genoeg! Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons met het contactformulier.