Gevelreclame van De Eekhoorn Furniture in Hoorn geleverd door Haaxman Lichtreclame uit Mijdrecht!

Gevelreclame is een visitekaartje aan de gevel. Gevelreclame zorgt voor zowel vindbaarheid als zichtbaarheid van uw bedrijf. Door gevelreclame op de juiste manier toe te passen kunt u 24/7 exposure van uw bedrijf creëren bij passanten. 

Voor het nieuwbouwpand van De Eekhoorn Furniture in Hoorn is de gevelreclame een belangrijk onderdeel van het pand. Zo zijn er op het nieuwe pand 5 logo’s met bijbehorende tekst geplaatst. Met een formaat van 8,1 meter hoog en 5,2 meter breed, kan wel gezegd worden dat dit een logo van groot formaat is. Dit formaat is zo groot, dat het niet in één deel is gemaakt, maar in 5 delen! De tekst die bij het logo hoort heeft een hoogte van 1,1 meter. Het geheel is uitgevoerd in profiel 3 en ook nog eens los, iets voor de gevel gemonteerd!

Daarnaast is ook de tekst ‘Experience Center’ geleverd. Deze tekst is uitgevoerd in profiel 5 en heeft een tekstlengte van 14 meter. Tot slot zijn er twee zuilen geplaatst op het terrein om de bezoekers en leveranciers wegwijs te maken rondom het pand.

Bij Haaxman zijn we gespecialiseerd in het werken met letters en logo’s van groot formaat. Maar ook werken met klein formaat reclames is geen enkel probleem voor ons! Met meer dan 125 jaar ervaring zijn wij een specialist op het gebied van zowel kleine als grote gevelreclames. Daarnaast is Haaxman door de jaren heen ook gespecialiseerd in reclamemasten, bewegwijzering en signing. Ook hebben wij oplossingen voor al uw digital signing vraagstukken zoals LED schermen voor zowel in- als outdoor, kiosken en touchscreen schermen! Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Kan dat nu niet op locatie? Geen probleem! Wij maken graag kennis met u met behulp van bijvoorbeeld videobellen of Microsoft Teams. Mail ons met het contactformulier of bel ons op 0297383344.