Verlichte en onverlichte reclame-uitingen voor The Student Hotel in Delft!

The Student Hotel heeft inmiddels haar 8ste hotel geopend in Delft. Haaxman Lichtreclame heeft de reclame van dit nieuwe hotel mogen leveren.

Twee teksten van 25 meter lang met een hoogte van 1,2 meter zijn op het dak geplaatst. Deze twee dak teksten zijn uitgevoerd in profiel 01 in de opvallende huisstijlkleur geel van The Student Hotel. Het betreft hier onverlichte letters die door deze opvallende kleur voor de juiste zichtbaarheid zorgen. Naast deze onverlichte dak teksten is er ook een dubbelzijdige uitsteek lichtbak geplaatst met de tekst ‘The Student Hotel’. Het standaard lichtbakprofiel werd voorzien van een zwarte fondplaat met en uitgefreesde letters en voorzien van achterliggend opaal acrylaat. Deze lichtbak is bijna 12 meter lang en 70 centimeter breed.

Bij de entree is een verlichte tekst, uitgevoerd in profiel 5 in, hoe kan het ook anders, de kleur geel geplaatst. Deze tekst is bijna 12 meter lang en ruim een halve meter hoog. De ingang van het hotel is nu niet te missen voor de hotelgasten en bezoekers!

Tot slot zijn er nog een aantal teksten geplaatst voor onder andere het restaurant The Commons van The Student Hotel en het flexwerkdeel TSH Collab. Zo zijn naast de entree, deze twee delen van het pand zichtbaar en vindbaar!

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van reclame in- en rondom panden. Haaxman kan worden gezien als een betrouwbare partner op het gebied van al uw reclame oplossingen. Naast licht- en gevelreclame leveren wij ook bewegwijzering, signing en onverlichte teksten. Bij Haaxman Lichtreclame bent u verzekerd van kwaliteit en een duurzame installatie die jaren mee gaat. Wij werpen graag ons licht over uw pand en laten graag uw licht schijnen! Neem vrijblijvend contact op met ons door ons te mailen met het contactformulier of te bellen naar 02973823344.