Het pand van VORM is geVORMd

Het karakteristieke pand van VORM in Rotterdam is voorzien van een reclame op het dak door Haaxman Lichtreclame. Bekijk snel het resultaat!

VORM heeft in Rotterdam intrek genomen in het pand ‘De Nieuwe Maaskant’. Om dit pand volledig ‘vorm’ te geven moest natuurlijk het logo van VORM wel op het pand komen. Met een teksthoogte van 1,6 meter op het dak is het pand volledig geVORMd! De opvallende kleur van het logo in combinatie met het kenmerkende logo van VORM zorgen voor een échte eyecatcher op het dak!

De tekst is uitgevoerd in profiel 4. Kenmerkend aan dit profiel is de metalen sponning. Juist voor letters van groot formaat is dit een uitermate geschikt profiel. Het acrylaat is voorzien van translucente folie in de  blauwe huisstijlkleur van VORM.

Bij Haaxman Lichtreclame vinden wij voor elk pand een gepaste oplossing voor de buitenbelettering. Daarnaast natuurlijk ook voor de bewegwijzering, signing en eventuele LED scherm oplossingen. Verder regelen we graag alle bijkomende zaken zoals gemeentelijke vergunningen, eventuele wegafzettingen en zelfs het demonteren en volgens de meest recente milieueisen afvoeren van de oude gevelteksten. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Bel ons op 0297 38 33 44 of stuur ons een bericht via het contactformulier.