Dura Vermeer Utrecht kiest voor Haaxman

Voor het nieuwe Inspiration Center van Dura Vermeer in Utrecht heeft Haaxman naast de lichtreclame ook een onverlichte reclames geleverd en drie grote folie teksten. Bekijk het resultaat snel!

Bent u op zoek naar een totaal leverancier voor al uw reclame uitingen in en rondom uw pand? Haaxman Lichtreclame is namelijk uw totaal leverancier op dit gebied!

Ook voor onder andere Dura Vermeer. In Utrecht hebben wij onlangs verlichte en onverlichte letters geleverd en die grote teksten in raamfolie aangebracht. Daarnaast hebben wij de vluchtplannen en baniermasten incl. banieren geleverd. Dit laat zien dat Haaxman écht van alle markten thuis is en wij wel raad weten met ieder pand!

De lichtreclame is uitgevoerd in een zgn. profiel 3 letter. Kenmerkend aan dit profiel is dat het licht naar achteren uitstraalt dat reflecteert op de gevel. Dat zorgt voor een ingetogen, maar toch zeer goed zichtbare bedrijfsnaam.  De onverlichte letters zijn uitgevoerd in 3 mm. dik geanodiseerd aluminium en opgebouwd uit 87 losse delen, die exact passen in een hekwerk.  Tot slot zijn er drie folieteksten met een diameter van 5,5 meter!, op het raam aangebracht in zgn. One Way Vision folie. Deze folie is van buitenaf zeer goed te zien, terwijl medewerkers in het gebouw door de folie gewoon naar buiten kunnen kijken.

Heeft u een pand met een glasgevel of een andere bijzondere gevelconstructie? Haaxman Lichtreclame helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw gevelreclame. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan op dit gebied en laten deze expertise graag aan u zien! Geen gevel is te complex voor Haaxman.

Neem vrijblijvend contact op met ons door te mailen met behulp van ons contactformulier!