Dura Vermeer Utrecht kiest voor Haaxman

Voor het nieuwe Inspiration Center van Dura Vermeer in Utrecht heeft Haaxman naast de lichtreclame een onverlichte tekst, drie grote folie teksten en vlaggenmasten met banieren geleverd. Bekijk het resultaat snel!

Bent u op zoek naar een totaal leverancier voor al uw reclame uitingen in-en rondom uw pand? Zoek dan niet verder! Haaxman Lichtreclame is namelijk uw totaal leverancier op dit gebied!

Ook voor onder andere Dura Vermeer in Utrecht hebben wij onlangs verlichte- en onverlichte letters geleverd en drie grote teksten in raamfolie aangebracht. Daarnaast hebben wij de vluchtplannen en baniermasten incl. banieren geleverd. Dit laat zien dat Haaxman écht van alle markten thuis is en wij wel raad weten met ieder pand!

De lichtreclame is uitgevoerd in profiel 3. Kenmerkend aan dit profiel is dat het licht naar achteren uitstraalt en er een aura om de letters verschijnt op de gevel. Dat zorgt voor een ingetogen, maar toch zeer goed zichtbare bedrijfsnaam. De onverlichte letters zijn uitgevoerd in 3 mm. dik geanodiseerd aluminium en opgebouwd uit 87 losse delen, die exact passen in een hekwerk. Tot slot zijn er drie folieteksten met een diameter van 5,5 meter op het raam aangebracht in zgn. One Way Vision folie. Deze folie is van buitenaf zeer goed te zien, terwijl medewerkers en bezoekers in het gebouw door de folie gewoon naar buiten kunnen kijken.

Heeft u een pand met een glasvliesgevel of een andere bijzondere gevelconstructie? Haaxman Lichtreclame helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw gevelreclame. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan op dit gebied en laten onze expertise graag aan u zien! Geen gevel is te complex voor Haaxman.

Neem vrijblijvend contact op met ons door te mailen met behulp van ons contactformulier!