Martinez Almere voorzien van meerdere reclame uitingen door Haaxman

Lichtreclames, een zuil en diverse logo’s voor het Martinez gebouw in Almere gereed. Allemaal geleverd door Haaxman Lichtreclame uit Mijdrecht!

Voor het Martinez gebouw in Almere heeft Haaxman Lichtreclame meerdere reclame uitingen mogen leveren. Als totaal leverancier van reclame-uitingen bieden dit soort projecten ons de kans om te laten zien dat wij, naast lichtreclame, ook vele andere vormen van visuele reclame leveren.

Eerder hebben wij al de lichtreclame van het Best Western hotel geleverd. Nu zijn ook een zuil met daarop de namen van de huurders, diverse onverlichte logo’s in het gebouw en de verlichte letters MARTINEZ op 40 meter hoogte gemonteerd. Met een letterhoogte van 1,1 meter is het eindresultaat van geruime afstand te zien.

Bent u op zoek naar een lichtreclameleverancier die betrouwbaar is, waarbij kwaliteit voorop staat tegen eerlijke prijzen en waar de juiste kennis in huis is om de moeilijkste uitdagingen aan te gaan? Dan bent u bij Haaxman Lichtreclame aan het juiste adres. Met meer dan 125 jaar ervaring is geen project Haaxman te complex. Of het nu gaat om lichtreclame op hoogte of om gevel aankleding met signing én verlichting, Haaxman doet het allemaal. Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons met behulp van het contactformulier.