Op de 20ste etage geleverde tekst voor Regus Almere door Haaxman Lichtreclame

Regus is voor Haaxman geen onbekende meer en visa versa! Het nieuwe filiaal van Regus in Almere is ook weer door Haaxman voorzien van de signing in en aan het pand! Bekijk hier het resultaat.

Het is niet geheel onbekend dat Haaxman als vaste leverancier voor Regus de gevelreclame en aankleding in de panden verzorgd. Deze keer is het nieuwe filiaal van Regus in Almere aan de beurt. Bijzonder aan dit project is dat de gevelreclame ter hoogte van de 20ste verdieping is gemonteerd.  Daarnaast hebben wij ook alle signing in het pand verzorgd, denk hierbij aan alle contour uitgesneden teksten en fullcolour geprinte folies.

De lichtreclame is uitgevoerd in profiel 4 en is met 1,5 meter hoogte en 5,5 meter lengte van geruime afstand te zien. Mede door de hoogte waarop de tekst is gemonteerd zorgt dit voor de juiste zichtbaarheid en vindbaarheid!

Haaxman Lichtreclame heeft meer dan 125 jaar ervaring binnen de branche en is voor veel bedrijven een vaste leverancier. Denk hierbij  niet alleen aan Regus, maar ook de NS, de Nationale Politie en meerdere hotelketens! Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner die uw wensen en behoeften begrijpt, zoek dan niet verder! Wij vinden voor elke uitdaging een oplossing en denken ten alle tijden met u mee. Neem vrijblijvend contact op met ons door te mailen met het contactformulier.