Signing voor Coldservice in Veghel geleverd door Haaxman uit Mijdrecht

Twee contour uitgesneden full colour logo’s gemonteerd op een zilveren folie achtergrond  geleverd aan Coldservice in Veghel. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan verder!

Eerder heeft Haaxman Lichtreclame voor de vestiging van Coldservice in Waalwijk de gevelreclame mogen leveren en monteren. Destijds heeft men gekozen voor full colour prints op contour gefreesde dibond. Voor het nieuwe pand in Veghel is gekozen om de twee contour uitgesneden folie logo’s direct op de gevel te monteren. De vlakken achter het logo zijn voorzien van een zilverfolie die om de hoek zijn mee geplakt! Hierdoor vallen de logo’s nóg meer op! De vlakken hebben een hoogte van 5- en lengte van 15 meter. Coldservice is door Haaxman Lichtreclame zichtbaar en vindbaar in Veghel!

Bent u op zoek naar een leverancier die door middel van folieteksten uw pand vindbaar en zichtbaar kan maken? Zoek dan niet verder! Haaxman Lichtreclame biedt naast lichtreclame ook reclame oplossingen aan die onverlicht zijn of zoals bij Coldservice bestaan uit contour uitgesneden folies. Wij hebben voor elk vraagstuk dé oplossing. Of de oplossing nu een standaardproduct of een maatwerkproduct betreft, wij brengen elk project tot een goed eind. Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons met behulp van ons contactformulier.