Winkelcentrum Waardhuizen in Amstelveen voorzien van nieuwe luifel en gevelreclame door Haaxman

Winkelcentrum Waardhuizen in Amstelveen is door Haaxman Lichtreclame voorzien van nieuwe reclame uitingen bij zowel de zij- en hoofdingang! Bekijk snel het resultaat!

De ingangen van winkelcentrum Waardhuizen in Amstelveen zijn niet alleen veel mooier geworden, maar ook veel beter zichtbaar en vindbaar! Beide ingangen zijn bekleed met aluminium sandwich plaatmateriaal, die deels zijn voorzien van geprint vinyl. Voor de naam van het winkelcentrum zijn de letters gefreesd uit het plaatmateriaal en vervolgens afgesloten met acrylaat. Door LED’s achter het acrylaat te plaatsen ontstaat er een verlicht logo. Bijzonder aan dit project is de grote luifel waarbij de hele onderzijde een egaal verlicht vlak vormt. Zo ontstaat er een volledig verlichte ingangpartij met een unieke uitstraling! Haaxman Lichtreclame heeft voor dit ontwerp nauw samengewerkt met de opdrachtgever en de aannemer, zodat ontwerp en eindproduct naadloos aansluiten.

Voor elke gevel vinden wij bij Haaxman Lichtreclame een gepaste oplossing voor een reclame uiting. Of het nu gaat om een houten gevel, glazen gevel of (speciale) andere soort gevel, bij Haaxman bent u op de juiste plek! Met meer dan 125 jaar ervaring bent u verzekerd van het juiste advies, producten van goede kwaliteit en eerlijke prijzen. Wilt u de mogelijkheden voor uw pand bekijken en bespreken? Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons met behulp van het contactformulier!