Het Sporthuis Abcoude kiest voor Haaxman Lichtreclame

Het Sporthuis Abcoude is voorzien van een subtiele gevelreclame, met een uitstraling die past bij een gebouw dat tegenover woningen ligt. Bekijk het resultaat van Haaxman Lichtreclame.

Haaxman Lichtreclame heeft met meer dan 125 jaar ervaring voor elk pand een gepaste oplossing voor de gevelreclame. Zo ook voor Het Sporthuis in Abcoude dat is gelegen tegenover een woonwijk. Het sporthuis wilde een subtiele lichtreclame aan de gevel die overdag en ’s nachts toch goed zichtbaar is. De lichtreclame is dusdanig opgebouwd dat de verlichting niet aan de voorzijde uitstraalt, maar naar de zijkant. Zo ontstaat er een lichtreclame die geen licht uitstraalt in de omgeving. Daarnaast hebben wij nog een extra dimmer aangebracht om de verlichting volledig naar wens aan te kunnen passen.

Bijzonder aan deze reclame is dat de letters zijn geprint met een 3D printer. Dit is een techniek die uitstekend geschikt is voor kleinere letters en die steeds vaker wordt toegepast. 3D geprinte letters zijn duurzaam, het gebruikte basismateriaal is biologisch afbreekbaar en composteerbaar, dus milieuvriendelijk. Bovendien kunnen de letters zeer snel geproduceerd worden.

Bij Haaxman Lichtreclame denken wij graag met u mee en laten wij met plezier ons licht schijnen over uw pand. Mocht u zelf al weten wat u wilt en bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Ook dan bent u bij Haaxman op de juiste plaats. Wij werken graag vrijblijvend een voorstel en offerte voor u uit. Neem contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail via ons contactformulier.