Contender Sailcloth voorzien van nieuwe gevelreclame

Contender Sailcloth in Mijdrecht kiest voor een gevelreclame van Haaxman Lichtreclame! Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Deze keer was het een thuiswedstrijd voor Haaxman Lichtreclame! Contender Sailcloth heeft voor haar kantoor in Mijdrecht gekozen voor een nieuwe lichtreclame. De lichtreclame is uitgevoerd in profiel 8. Kenmerkend aan dit profiel is de lichtdoorlatende zijkant waardoor de verlichting in deze doosletters niet alleen naar de voorkant uitstraalt. De voorzijde van de letters is voorzien van een donkerblauwe lichtdoorlatende folie. Onder de gehele tekst en het logo is een horizontale lijn geplaatst, deze is wit uitgevoerd met boven en onder een blauwe folie lijn. Het feit dat de gevelreclame overhoeks op de gevel is geplaatst, om zo de juiste zichtbaarheid te creëren, zorgt voor een eindresultaat waar we weer trots op mogen zijn!

Door de verlichte zijkanten is deze lichtreclame een échte eyecatcher! Bent u net als Contender Sailcloth op zoek naar een ware eyecatcher aan uw gevel of misschien wel op uw dak? Bij Haaxman Lichtreclame bent u op de juiste plek! Bekijk hier de letterprofielen en kies voor de uitstraling die bij uw pand en/of organisatie past! Wilt u de mogelijkheden liever in het echt zien? Dat kan! Wij nodigen u graag uit in onze showroom, uiteraard met voldoende afstand! Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons met behulp van ons contactformulier.

Haaxman Lichtreclame heeft met meer dan 125 jaar ervaring voor elk pand dé oplossing!