Thecoffeeshop.com voorzien van lichtreclame!

Filiaal LOFT van de Thecoffeeshops.com in Amsterdam is na het filiaal in Mijdrecht voorzien van de gevelreclame door Haaxman Lichtreclame. Wilt u het resultaat zien, kijk dan snel verder!

Als eerste was in Mijdrecht het filiaal Espresso aan de beurt voor een nieuwe gevelreclame. Het verschil tussen deze twee filialen is, dat in Mijdrecht alleen de tekst “COFFEESHOP” verlicht is en in Amsterdam de gehele tekst verlicht is.

Voor het filiaal LOFT in Amsterdam, is gebruik gemaakt van 3D geprinte letters. Deze techniek is uitstekend toe te passen bij kleinere letters. Bovendien zijn 3D geprinte letters duurzaam en milieuvriendelijk. Het basismateriaal is namelijk biologisch afbreek- en composteerbaar. Wie zegt dat kunststof niet milieuvriendelijk kan zijn?

Naast de tekst “Thecoffeeshops.com” is er ook een verlicht logo geplaatst. Dit logo is als lichtbak van aluminium met acrylaat voorzijde uitgevoerd en wordt inwendig verlicht door middel van LEDs. De layout is aangebracht in translucent groen vinyl en bestaat uit het logo van Thecoffeeshops.com en filiaalnaam.

Bent u op zoek naar een partij die voor verschillende filialen dezelfde uitstraling kan creëren? Zoek dan niet verder! Met meer dan 125 jaar ervaring bent u bij Haaxman op de juiste plek. Wij zorgen ten alle tijden voor dezelfde uitstraling en uitingen die gebaseerd zijn op uw huisstijl! Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 029383344 of mail ons met het contactformulier.