Gaat uw lichtreclame storingsvrij het nieuwe jaar in? Maak uw lichtreclame winterklaar!

De dagen worden korter. Het is vroeg donker en laat licht. In deze periode wilt u dat uw lichtreclame optimaal functioneert! Haaxman Lichtreclame kan daarvoor zorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder!

Uw lichtreclame komt in deze periode van het jaar het best tot haar recht! Om ervoor te zorgen dat het visitekaartje aan uw bedrijfspand geen gebreken vertoont, zoals delen die niet- of niet volledig verlicht zijn, of vervuiling in de reclame die voor schaduwen zorgt, is het van essentieel belang uw reclame-uitingen te controleren en te onderhouden. In de zomerperiode staat u hier niet zo snel bij stil, simpelweg omdat  gebreken vaak niet worden waargenomen. Juist nu kunt u eenvoudig zelf uw lichtreclame eens kritisch bekijken! Loop in de ochtend of namiddag een rondje om uw pand. Eventuele storingen of vervuilingen zult u snel zien.

Uw lichtreclame functioneert niet optimaal? Neem direct contact met ons op en wij sturen snel een monteur bij u langs om de storing te verhelpen. Lukt dat niet onmiddellijk dan ontvangt u een rapport met kostenopgave van ons. Haaxman Lichtreclame heeft een gespecialiseerde onderhoudsafdeling, die een uitgewerkte offerte voor u opstelt voor reparaties die niet direct uitgevoerd kunnen worden.

Wilt u ook verlichtend de winter door komen en 2021 in gaan? Stuur ons een mail door middel van het contactformulier of bel ons op 0297383344 om uw storing te melden! Lichtreclame die niet is geleverd door Haaxman? Geen probleem, onze vakbekwame monteurs kunnen elke lichtreclame weer brandend krijgen! Wilt u gebruik maken van de gelegenheid om uw lichtreclame te vernieuwen? Ook daarbij helpen wij u graag met een visueel voorstel en gedetailleerde offerte.