Gevelreclame voor SAB in Hoofddorp geleverd door Haaxman Lichtreclame

SAB in Hoofddorp is voorzien van twee gevelteksten. Eén tekst voor SAB Electro en één tekst voor SAB Opleiding. Bent u benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Aan SAB, een specialist op het gebied van laagspanning, middenspanning en infrastructurele specialisatie met een eigen ‘Academy’ waar elektrotechnische opleidingen van hoge kwaliteit worden aangeboden, hebben wij twee gevelteksten mogen leveren.

Voor het pand in Hoofddorp is gekozen voor twee gevelreclames. Beide reclames bestaan uit een deels verlichte en deels onverlichte gevelreclame. De grote letters ‘SAB’ zijn verlicht uitgevoerd, de teksten SAB Electro en SAB Opleiding zijn niet verlicht. Deze zijn uitgevoerd als kunststof freesletter van 8 mm. dik. De voorzijdes van de zowel de verlichte doosletters als de freesletters zijn beplakt met geprint vinyl met een kleurverloop. Alle letters zijn bevestigd op een dibond paneel, dat is afgelakt in de kleur van de gevel.

Al met al is door het kleurverloop een bijzonder eindresultaat bereikt! Bent u ook op zoek naar een gevelreclame? Neem vrijblijvend contact op met Haaxman Lichtreclame! U kunt ook bij ons terecht voor dak reclame, signing en wayfinding/bewegwijzering. Met meer dan 125 jaar ervaring weet u zeker dat uw naam in goede handen is. Bel ons op 0297383344 of mail met behulp van het contactformulier. Wilt u advies op locatie? Dat kan, uiteraard met 1,5 meter afstand! Bespreekt u liever alles met behulp van een videogesprek? Ook dat kan!