Inntel Hotels Marina Beach in Scheveningen voorzien van verschillende reclame-uitingen door Haaxman Lichtreclame

Haaxman is binnen de hotelbranche geen onbekende naam. Voor veel hotelketens leveren wij, volgens de huisstijl, alle reclame-uitingen! Zo hebben wij voor het nieuwe Inntel Hotels in Scheveningen de gevelreclame en bewegwijzering geleverd!

Om nóg meer bekijks te trekken is ervoor gekozen om drie grote logo’s vervaardigd van contour gesneden gaatjes vinyl tegen drie zijdes van het pand te bevestigen. Deze logo’s zijn met een diameter van 5 meter van geruime afstand te zien. De planning is om dit in 2021 uit te voeren. Daarnaast heeft men gekozen voor twee verlichte reclames. De eerste reclame, de tekst Inntel Hotels, is geplaatst bij de entree van het hotel. Deze tekst is uitgevoerd in profiel 5 met een kunststof sponning. De tweede tekst Willem I bar & brasserie is met een speciale hangconstructie bevestigd boven de entree van het restaurant. Deze tekst zweeft als het ware voor de glazen gevel! De tekst Willem I is uitgevoerd in profiel 6, een profiel waarbij geen zichtbare sponning aanwezig is zodat de letters super strak zijn. De teksten bar & brasserie zijn uitgefreesd uit het aluminium en met acrylaat door het aluminium heen gestoken. Zo ontstaat een fraai aura rondom de letters.

Beide teksten zijn uitgevoerd met een 3M koperkleurige translucente vinyl. Het aluminium is uitgevoerd in een metallic aquagroen wat het nautische effect versterkt.

Naast de buitenreclame heeft Haaxman Lichtreclame ook de gehele bewegwijzering en kamernummering geleverd, volgens het fraaie ontwerp van Feran Thomassen!

Haaxman Lichtreclame is een echte alles in één leverancier! Of het nu gaat om gevelreclame, dak reclame (verlicht of onverlicht), signing, bewegwijzering of LED oplossingen, bij ons bent u op de juiste plek. Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons.