Lomans in Capelle kiest voor een lichtreclame van Haaxman!

Lomans in Capelle a/d IJssel heeft voor haar nieuwe kantoor gekozen voor lichtreclame van Haaxman! Kijk verder voor het eindresultaat!

Men heeft voor twee lichtreclames gekozen voor het pand. Eén van de teksten is gemonteerd aan de voorzijde van het pand voor een glazen gevel en de andere tekst aan de zijkant van het pand tegen de gevel. De lichtreclames zijn uitgevoerd in profiel 8. Dit profiel kenmerkt zich door de acrylaat voor- en zijkant en uitlichting naar voren en opzij. De twee teksten zijn met ruim 6 meter lengte zichtbaar van geruime afstand.

Wat het project bijzonder maakt is het feit dat de tekst aan een glasgevel is bevestigd. Nu is dit niet de eerste keer voor Haaxman Lichtreclame om een tekst aan een glasgevel te bevestigen, echter is dit altijd wel een precisie werk.

Haaxman Lichtreclame is sinds 1894 actief in de markt en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met verschillende bevestigingsmethoden. Geen gevel is te complex voor Haaxman Lichtreclame! Wij denken graag vrijblijvend met u mee aan oplossingen voor meer herkenbaarheid en vindbaarheid van uw organisatie. Daarnaast zijn onze LED oplossingen duurzaam en milieuvriendelijk! U kunt met elk vraagstuk bij ons terecht! Bel ons op 0297383344 of mail ons door middel van ons contactformulier.