Adviesgesprek op afstand óf op locatie bij Haaxman Lichtreclame!

Inmiddels is het bijna een jaar geleden dat de corona pandemie is begonnen. De anderhalve meter samenleving is inmiddels een begrip geworden en fysieke afspraken met onze opdrachtgevers vinden veel minder plaats. Gelukkig heeft Haaxman meerdere mogelijkheden om u goed te kunnen adviseren, op afstand óf op locatie!

Er zijn anno 2021 voldoende middelen waarmee we online afspraken kunnen inplannen om kennis te maken, offertes te bespreken, te brainstormen of voor een (vrijblijvend) adviesgesprek. Denk hierbij aan Microsoft Teams, Starleaf, WhatsApp videobellen, FaceTime, Zoom, etc.. Onze adviseurs overleggen graag met u over de meest effectieve werkwijze.

Soms is het noodzakelijk om op locatie af te spreken, in dit geval treffen wij alle maatregelen die noodzakelijk zijn om de fysieke afspraak in goede banen te leiden. Of dit nu bij u op locatie is of bij Haaxman op kantoor, wij zorgen voor een veilige afspraak!

Wilt u in contact komen met één van onze adviseurs? Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons doormiddel van ons contactformulier.