Lichtreclame met one-way-vision folie voor Segway-Ninebot door Haaxman

Kiest u net als Segway-Ninebot voor een lichtreclame die overdag een zwarte uitstraling heeft, maar ’s-avonds wit oplicht? Kijk dan verder!

Bent u op zoek naar een gevelreclame die overdag een andere kleur heeft en ’s-avonds in iedere gewenste kleur op kan lichten? Dan is gaatjes folie, ook wel bekend als one-way-vision folie, de oplossing!

Deze folie zorgt voor een lichtreclame die overdag een specifieke kleur heeft, en ’s-avonds wit oplicht (óf een andere kleur als er gebruik wordt gemaakt van een andere kleur verlichting). Door de gaatjes in de folie is de desbetreffende kleur van de folie ’s-avonds niet meer zichtbaar en oogt de reclame volledig wit (of eventuele andere kleur).

One-way-vision folie is in verschillende kleuren leverbaar.

Deze zogeheten one-way-vision folie is ook toegepast bij een deel van de nieuwe lichtreclame voor Segway-Ninebot! De gehele lichtreclame bestaat uit een verlicht logo en verlichte doosletters. Het verlichte logo heeft een diameter van maar liefst 2,5 meter en is opgebouwd uit een spandoeksysteem. In dit systeem is een lichtdoorlatend doek gespannen, waarop het logo van Segway-Ninebot te zien is!

De doosletters zijn uitgevoerd in profiel 6. Dit profiel kenmerkt zich door de acrylaat voorzijde zonder sponning. De doosletters zijn voorzien van zwarte gaatjes folie en zijn daarmee overdag zwart van kleur en ’s-avonds wit verlicht.

Bent u op zoek naar een lichtreclame die overdag een andere uitstraling heeft dan ’s-avonds? Zoek dan niet verder! Bij Haaxman Lichtreclame bent u op de juiste plek. Met meer dan 125 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw pand de juiste zichtbaarheid en vindbaarheid heeft! Geen project is ons te complex.

Neem vrijblijvend contact op met ons door te mailen naar ons doormiddel van het contactformulier of door te bellen naar 0297383344. Wij komen graag, volgens de RIVM-richtlijnen, bij u langs op locatie langs óf maken doormiddel van een adviesgesprek op afstand een vrijblijvende offerte voor u!