Haaxman Lichtreclame, uw totaalaanbieder op het gebied van alle reclame-uitingen!

Haaxman Lichtreclame kan het allemaal! Voor een nieuw appartementencomplex in Arnhem, House of Arnhem, heeft Haaxman de buitenbelettering én bewegwijzering geleverd! Bekijk het resultaat hier! 

Van huisnummering tot en met (verlichte) gevelreclame, Haaxman Lichtreclame doet het allemaal! In opdracht van Pleijsier Bouw hebben wij voor appartementencomplex House of Arnhem verschillende reclame-uitingen geleverd.

Om te beginnen is er een onverlichte gevelreclame geplaatst bij de entree en er is hoog op het pand een onverlicht logo geplaatst. Ook hebben wij de gehele bewegwijzering in het pand, denk hierbij aan huisnummering, bergingnummering en algemene bewegwijzering (verwijzingen van algemene ruimtes en verdieping nummering) geleverd. Tot slot hebben wij voor de parkeergarage van House of Arnhem een profiel 5 LED lichtreclame geleverd die Parkeergarage High Park zichtbaar en vindbaar maakt!

In één overzicht zien wat wij hebben geleverd?

  • Onverlichte gevelreclame en logo
  • Huisnummering
  • Bergingnummering
  • Verwijzingen algemene ruimtes
  • Verdieping nummering
  • LED Lichtreclame

 

Zoals wij vaker aangeven is Haaxman een echte totaalaanbieder die van A tot Z reclame-uitingen in én rondom uw pand kan leveren. Dit project laat in de praktijk zien dat wij écht van alle markten thuis zijn! Bent u op zoek naar en leverancier waarbij u terecht kunt met al uw reclame vraagstukken? Zoek dan niet verder en neem vrijblijvend contact op met Haaxman Lichtreclame!

Hoe komt u met Haaxman Lichtreclame in contact?
Bel ons op 0297383344 of stuur ons een mail doormiddel van ons contactformulier. Mailt u liever? Stuur uw mail naar info@haaxman.com!