BOL.com kiest weer voor Haaxman Lichtreclame

Bol.com kiest weer voor Haaxman Lichtreclame! Deze keer hebben wij alle gebouwen van Bol.com op het Utrechtse Papendorp mogen voorzien van reclame-uitingen. Bent u benieuwd naar het resultaat? Kijk dan verder!

De metershoge tekst voor Bol.com te Waalwijk kunt u zich wellicht nog wel herinneren. Recent hebben wij voor meerdere gebouwen in Utrecht reclame-uitingen mogen leveren! In totaal hebben wij drie teksten met logo’s geleverd en nog eens drie losse logo's.

De afmetingen van deze lichtreclames variëren tussen 83 cm diameter (voor een los geleverd logo) tot 2 meter letterhoogte (voor een complete tekst met logo).

Eén ding is zeker, Bol.com is niet te missen op het Utrechtse Papendorp.

Voor veel bedrijven Haaxman Lichtreclame al jarenlang de vaste leverancier voor lichtreclame, signing en bewegwijzering.

Wij hebben meer dan 125 jaar ervaring en dat is te merken. Haaxman Lichtreclame is inventief en lost graag complexe reclamevraagstukken op. Wij helpen u aan 24/7 exposure met behulp van de juiste reclame-uitingen! Zo bent u altijd in beeld.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren totaalaanbieder voor al uw reclame-uitingen? Zoek dan niet verder! Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons doormiddel van het contactformulier.