3D geprinte lichtreclame voor Leonardo Hotel IJmuiden

Haaxman Lichtreclame al meer dan 125 jaar uw reclamespecialist in Nederland! Met voldoende kennis en ervaring brengen wij elk project graag tot een verlichtend eind!

Lichtreclame nodig? Zoek dan niet verder! Haaxman Lichtreclame heeft met meer dan 125 jaar ervaring de juiste kennis en ervaring in huis om elk project tot een goed eind te brengen. Of het nu gaat om een verlichte of onverlichte reclame-uiting, als totaalaanbieder leveren wij het allemaal!

Naast onze jarenlange ervaring gaan wij ook mee met de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Inmiddels worden 3D-printers steeds vaker ingezet, waaronder in de lichtreclamebranche.

3D letters worden gemaakt van gekleurd recyclebaar materiaal. Deze hoeven niet gespoten/gepoedercoat te worden en blijven altijd mooi. De letters zijn uitstekend geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Letters/vormen kunnen erg nauwkeurig geprint worden waardoor het mogelijk is makkelijker reclame-uitingen te maken van klein formaat. 3D printen, een mooie techniek die inmiddels steeds vaker binnen de branche wordt toegepast en inmiddels door Haaxman Lichtreclame voor meerdere opdrachtgevers is ingezet.

Recent hebben wij voor het opvallende gebouw van Leonardo Hotel aan de haven in IJmuiden de lichtreclames en de bewegwijzering geleverd. Naast de in het oog springende lichtreclame op de markante ronde gevel hebben wij 3D geprinte letters voor de entree van het Chef’s restaurant mogen leveren. Dit is een goed voorbeeld van een toepassing, waarvoor 3D geprinte letters zeer geschikt zijn. Een relatief geringe letterhoogte in combinatie met een zeer smalle letter. Voor een 3D printer geen probleem!

Bent u op zoek naar een totaalaanbieder voor al uw reclame-uitingen in- en rondom uw pand? Dan bent u bij Haaxman Lichtreclame op de juiste plek. Wij werken graag vrijblijvend een voorstel en offerte voor u uit. Neem contact op met ons door te bellen naar 0297383344 of mail ons met ons contactformulier.