Reclamemasten voorzien van doeklichtbakken voor De Goudse Verzekeringen

Opvallende reclame in een reclamemast, ook daarvoor bent u bij Haaxman Lichtreclame op de juiste plek! Benieuwd naar welke reclamemast wij onlangs hebben voorzien van zo’n opvallende reclame? Kijk dan snel verder!

De Goudse Verzekeringen is al jarenlang een vaste relatie van Haaxman Lichtreclame en heeft voor een mast in Reeuwijk gekozen voor twee doeklichtbakken. Met 10 meter lengte en bijna 5 meter hoogte kunnen we spreken van een grootformaat reclame!

De twee doeklichtbakken zijn samen goed voor een totaal reclame oppervlak van bijna 100m2. Bent u ook op zoek naar een groot verlicht reclameoppervlak? Dan zijn onze doeklichtbakken dé uitkomst voor u!

De doeklichtbakken voor De Goudse Verzekeringen zijn voorzien van dimmers zodat de klant zelf de gewenst lichtsterkte kan instellen.

Doeklichtbakken kunnen in nagenoeg alle maten worden geproduceerd!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren reclamemasten compleet met (licht)reclames of ledschermen, maar natuurlijk ook “losse” lichtreclames en LED-schermen. Op locatie bespreken wij graag de mogelijkheden! Een afspraak maken kan eenvoudig door te bellen naar 0297383344 of mail ons doormiddel van het contactformulier!