Luifelreclame voor Four Elements Hotel in Amsterdam geleverd door Haaxman Lichtreclame

Luifelreclame voor het Four Elements Hotel in Amsterdam! Bent u benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel verder!

Voor het Four Elements Hotel in Amsterdam hebben wij een luifeltekst mogen leveren. Deze tekst, uitgevoerd als een zgn. profiel 8, heeft een hele strakke look. Kenmerkend aan dit profiel zijn de acrylaat voor- en zijkant van de letters. Zo zijn zowel de voor- als de zijkant van de letters doorlicht.

De constructie waar de tekst aan is bevestigd is in nauwe samenwerking met de constructeur van de luifel uitgewerkt. Eén van de toegevoegde waardes die Haaxman haar opdrachtgevers biedt, is dat we namens onze klanten gesprekspartner zijn voor constructeurs, bouwbedrijven, architecten ed. om zo oplossingen te vinden voor de bouwkundige integratie van lichtreclames in of aan een gebouw. Dit project is hier een uitstekend voorbeeld van! Door nauw samen te werken met de constructeur van de luifel is het eindresultaat een soepele samenkomst van een mooie luifel en lichtreclame.

Het voordeel voor u als klant van Haaxman? Zodra u akkoord geeft op het ontwerp, gaan wij met de benodigde partijen in gesprek. Zo zorgen wij er voor dat het technische deel van het  proces van A tot Z namens u wordt geregeld. Voor u een zorg minder!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0297383344 of mail ons met het contactformulier! Onze vertegenwoordigers komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en bespreken. Liever een afspraak online? Dat is geen enkel probleem, via Teams of Zoom kunnen wij direct een afspraak met u inplannen!