Nidum en Ovum openen hun deuren

Grave, een eeuwenoude vestingstad, prachtig gelegen aan de Maas. Ondanks vele belegeringen door de eeuwen heen heeft Grave een mooi en authentiek centrum weten te behouden dat vol staat met fraai gerestaureerde panden, veelal rijksmonumenten. Deze monumentale binnenstad nodigt u van harte uit om te winkelen, rond te kijken, en natuurlijk te genieten van de vele terrassen die de stad rijk is.

Medio 2021 zullen de deuren worden geopend van Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, restaurant Ovum en een boetiekhotel samen.

Haaxman Lichtreclame uit Mijdrecht verkreeg via Feran Thomassen (interieurarchitect) de opdracht voor het produceren en monteren van diverse reclame elementen. Haaxman heeft hiervoor al intens samengewerkt met Feran bij de inrichting/bewegwijzering bij de Inntel Hotels in o.a. Utrecht, Scheveningen en Amsterdam.

Voor dit fraaie pand produceerde en monteerde Haaxman 2 kapjes met menuborden met ledverlichting. De kappen werden vervaardigd van Dibond en blind tegen de gevel gemonteerd. 2 fraaie matzwarte banieruithouders met dubbelzijdige banieren en een 25 tal banieren in de bestaande vlaggenmasten.

Boven de entree produceerde en monteerde we een fraaie geveltekst uit Acrylox.