Goed voor elkaar bij Albron

Goed voor elkaar
Albron voegt met eten en drinken sfeer en smaak toe. Overal waar mensen studeren, werken, onderweg zijn, winkelen, hun vrije tijd vieren of zorg ontvangen. Met vele tienduizenden gasten per dag voelen ze verantwoordelijkheid en hebben ze invloed. Daarom lopen ze graag voorop en geven ze de richting aan.

Bij alles wat ze doen, willen ze dat iedereen er beter van wordt. Hun gasten, hun klanten, hun partners, hun medewerkers en de wereld om hen heen. Met oog voor elkaar en oprechte aandacht. Met gevoel voor smaak, waarmee ze verrassen en verleiden. En kennis van zaken, want ze zijn pas tevreden als het ook echt voor elkaar is.

Haaxman Lichtreclame staat óók in voor 100% tevredenheid! Dat doen we door alles tot in de puntjes voor te bereiden zodat de gewenste deadline altijd wordt gehaald! Zoals hier bij Albron in De Meern.

Naast het nieuwe verlichte logo produceerde en monteerde we een grootformaat geveldoek, 50 parkeerborden, nieuwe banieren, een nieuw RVS brievenbus paneel en nieuwe peesdoeken in de hal van Albron. Op de dag van de onthulling van het nieuwe logo werden de doeken opgehangen. Hiervoor was een speciale steiger opgebouwd!

Het werd nog even spannend toen de deadline dichterbij kwam maar om 12 uur was alles gemonteerd en waren de steigers in- en om het pand verdwenen!

Kijk: dat is nu afspraak! Compliment aan een ieder die er aan mee heeft gewerkt! Goed voor elkaar!