Nieuws

Hier ziet u onze laatste blogartikelen

DataExpert uitstekend vindbaar in Veenendaal

04 december 2023

Al meer dan 30 jaar uw partner in de strijd tegen (cyber)criminaliteit!

DataExpert streeft naar het verminderen en oplossen van (cyber)criminaliteit en fraude en het beveiligen van systemen en data. Om criminaliteit voor te blijven slaat DataExpert de handen ineen met haar klanten en partners. Mede door de juiste software en hardware van internationaal erkende leveranciers te selecteren en leveren en door de gebruikers op te leiden in het goed toepassen van deze producten worden “de boeven” gevangen en “de onschuldigen” beschermd.

 


Oude situatie

Loetje Hilversum bakt ze bruin! (De biefstukken)

30 november 2023

Voor de lekkerste biefstuk van Nederland ga je natuurlijk naar Loetje!

In opdracht van Restaurant Company Europe verkregen wij de opdracht voor het produceren en monteren van diverse reclame uitingen voor Loetje Hilversum.

 Bewegwijzering Landgoed Zonnestraal

15 november 2023

De longen van Hilversum? Die worden gevormd door rijksmonument Zonnestraal met haar landgoed van 120 hectare bos en heidegebied tussen Hilversum en Loosdrecht. Het beroemde complex, icoon van het nieuwe bouwen, is in verschillende fasen gerestaureerd. De laatste fase was de transformatie van het Dresselhuyspaviljoen tot een hedendaags bedrijfsverzamelgebouw. Werken hier is een weldaad. Weg van de stadse hectiek en toch in het centrum van de randstad.

 Cityden heeft een nieuw logo en wat voor één!

14 november 2023

Over #Cityden Aparthotels
Volledig ingerichte appartementen in combinatie met de luxe van hotelfaciliteiten.
#Cityden Serviced Aparthotels laat gasten zich thuis voelen en zorgt voor een onvergetelijk verblijf!
#Cityden bestaat uit 343 luxe appartementen, verdeeld over 3 Aparthotel locaties in- en rond Amsterdam. Hiermee zijn ze in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste spelers wat betreft Serviced Aparthotels in Nederland.
Meer over Cityden lees je op de website www.cityden.com.

#Cityden BoLo
#Cityden BoLo District beschikt over 120 volledig uitgeruste studio’s, appartementen en penthouses, maar ook alle nodige hotelfaciliteiten zoals: gym, minimart, restaurant en bar.

Het Aparthotel is gelegen in de opkomende multiculturele wijk Bos en Lommer. Drukke winkelstraten en rustige woonwijken zijn geaccentueerd met parkjes en natuur in dit opkomende deel van Amsterdam West. Met openbaar vervoer op steenworp afstand en een parkeerplaats achter het gebouw, is deze locatie makkelijk te vinden en bereiken vanuit iedere richting met de auto, metro, tram en bus.

 Naast Catch en Encore nu óók BESO in Scheveningen

29 september 2023

Na de successen van Catch en Encore brengt Simonis met Beso nóg een internationale keuken naar Scheveningen. Het pand is gebouwd naast de visafslag. In datzelfde gebouw zit ook de KNRM, aan de voorkant komt Simonis.

Het restaurant dat een internationale uitstraling krijgt, bevat honderdzestig zitplaatsen binnen en het terras honderdtwintig. Op de begane grond bevindt zich een grote open keuken waar mensen aan kunnen zitten.Nedlin te Stijn kiest voor fraaie reclame

14 september 2023

Zij zijn Nedlin. Bij hen draait alles om de was. Zij hebben de ambitie om het iedere dag beter te doen. Beter omdat ze weten dat het kan én omdat ze vinden dat het moet. Beter voor hun klanten, hun medewerkers en onze omgeving.

Het lijkt allemaal best simpel dat wassen. En toch is het een complexe logistieke operatie. Althans bij de klanten waar zij het liefst voor werken. Organisaties waar de was om meer draait dan de was. Vooruitstrevende organisaties die net als zij geen concessies doen aan de kwaliteit die ze leveren. Hun logistieke problemen benaderen zij als uitdagingen.

Als een kans om te tonen dat het anders en beter kan. Als een kans om te tonen hoever hun kennis en expertise reiken.