Zuilen speciaal op maat vervaardigd!

Bij Haaxman hebben we over het algemeen een hekel aan 'standaard'. We leveren het uiteraard wél, maar onze DTP-ers worden er niet door geprikkeld. Leuk wordt het pas als zij de vrije hand krijgen en ze aan de slag mogen met 'Custom Made', of te wel op maat gemaakt voor de klant!

Op deze pagina van onze website vindt u een aantal voorbeelden van recent gemaakte 'Custome made' zuilen. Soms wil de klant een tijd/temperatuur unit. Soms een bijzondere vorm of een bijzondere uitvoering... zoals u zelf wel ziet is er voor elk wat wils en wilt u dat wij voor U ook eens zoiets ontwerpen?

Deze zuilen worden ver- of onverlicht uitgevoerd en zijn enkel- of dubbelzijdig.

Soms met achterliggend acrylaat zoals bij De Eekhoorn, soms met doorgestoken acrylaat zoals bij Ter Steege. Vaak van aluminium met uitgefreesde teksten maar ook van roest vast staal zoals bij Ter Steege in Aalsmeer.

Kortom alles naar wens van U! Wij zetten onze klant altijd centraal! Daar kunt u van op aan! En mocht er (onverhoopt) toch iets mis zijn: ook dan zijn we bereikbaar. 

Bel of mail naar Ernst Schreurs of Edwin ter Linden en zij komen graag bij u op locatie om uw wensen te bespreken. U kunt ook het formulier op deze site invullen. Bellen via 0297 38 33 44 of info@haaxman.com