Bewegwijzering

Natuurlijk kunt u ook voor uw bewegwijzering vraagstukken terecht bij Haaxman. 

We denken graag met u mee over de best mogelijke route die uw bezoeker moet volgen om op de plaats van bestemming aan te komen. Zaken die hier (onbewust) een rol bij spelen zijn o.a. het soort informatiedrager, de typografie, de corpsgrootte, de achtergrondkleur van de informatiedrager en de kleur van de informatie.

Referentie object bv Maanplein Den Haag waar we in opdracht van Pleijsier Bouw alle bewegwijzering hebben geleverd en gemonteerd inclusief alle huisnummers en full colours binnen op de algemene ruimtes.

Of zoals helemaal onderaan bij Bankrasstaete in Amstelveen. Alle bewegwijzering hier is Custom made vervaardigd van gefreesd Acrylox verlijmd met Roest Vast Staal! Dat is tóch bijzonder fraai geworden?

 

Haaxman is als geen ander op de hoogte van de juiste informatie die u nodig heeft om op uw bestemming te komen. Plannen werken we altijd uit in overleg met ú! U bent immers de gebruiker en weet als geen ander waar de knooppunten liggen. Daarom komen we altijd EERST op locatie. We werken onze bevindingen uit in een draaiboek met lay-out. 

Aan de hand van dit draaiboek wordt de offerte opgesteld en de huisstijl bewaakt. En mocht het later blijken dat er ergens toch nog een extra informatiedrager nodig is dan kunnen we dat tot wel 5 jaar later nog aanleveren.

Wilt u een standaard systeem? Geen probleem. Wilt u werken met papieren insertz? Geen probleem. Wilt u liever custome made? Géen probleem

Op deze pagina enkele voorbeelden van bewegwijzering systemen.