Historie

De geschiedenis van Haaxman begint al in 1894. Licht is het verschil tussen wel of niet gezien worden. Eigenlijk is dit de oudste reclame truc: dé manier om ergens de aandacht op te vestigen. Pas als er licht is kunnen we visueel communiceren. Licht kan U laten zien wie of wat U bent, waar U staat en wat U belooft.

Voor Willem Haaxman bleek die gedachte in 1894 een gouden vondst. Zijn technisch bureau legde zich toe op lichtreclame en was op dit gebied al snel een specialist. Zo introduceerde W. Haaxman in 1922 neonlichtreclame in Nederland.

In 1982 werd Haaxman onderdeel van The Pearce Signs Group, de grootste en tevens oudste 'sign maker' van Europa, opgericht in 1791.

Sinds 2002 is Haaxman weer een zelfstandige onderneming en gevestigd in Mijdrecht. De expertise die het bedrijf in al die jaren heeft opgebouwd is indrukwekkend. In het licht van dat verleden zijn continuïteit en constante hoge kwaliteit geen loze kreten. Mede daardoor neemt Haaxman Lichtreclame momenteel een positie in waarop U als opdrachtgever kunt bouwen.

Nationaal en internationaal laten wij uw licht gráág schijnen!

Kwaliteit, kennis en certificering

Lichtreclame moet voldoen aan zeer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarom zijn wij pas tevreden als we zelf ons product hebben geïnstalleerd en zien dat het perfect functioneert. Onze medewerkers hebben niet alleen verstand van de toegepaste technieken en materialen, maar ook van de grafische aspecten van visuele communicatie, de lokaal geldende voorschriften en gemeentelijke vergunningsaanvragen. Regelmatige training en bijscholing, plus het feit dat we door DEKRA VCA-gecertificeerd zijn, geven u extra zekerheid.

Haaxman Lichtreclame BV is bovendien lid van Techniek Nederland en SI’BON.

Kamer van Koophandel Utrecht 34186893