Facilitaire Beurs 2022 op 8-9-10 juni!

Op 8, 9 en 10 juni 2022 vindt in Utrecht de Facilitaire Beurs plaats.  Gaarne nodigen wij u uit om op één van deze dagen de Facilitaire Beurs in Utrecht te bezoeken!  Haaxman Lichtreclame is met een stand te vinden in HAL 10

Gratis toegang voor wie tot de doelgroep behoort
De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is een B2B evenement en voor wie tot de doelgroepen behoort, gratis toegankelijk. Na het voltooien van uw registratie krijgt u een link in uw mailbox naar uw digitaal toegangsbewijs. Neem dit toegangsbewijs op uw smartphone of als print mee naar de beurs. Aan de entree van de vakbeurs verkrijgt u hiermee uw badge.

 

Voor de registratie wordt gebruik gemaakt van uw eigen persoonlijke, zakelijke, e-mailadres. Daarom is het noodzakelijk dat u op dit moment toegang heeft tot uw mailbox om de registratie te kunnen voltooien.

Door het invullen van het registratie gaat u akkoord met onze privacy-verklaring.

 NEEM UW COLLEGA OOK MEE!

Registratie voor particulieren
Gebruikt u een e-mailadres dat ons registratiesysteem (in eerste instantie) als particulier aanmerkt, dan nemen wij uw aanvraag in behandeling en kan deze worden afgewezen. Hiermee komen wij zo veel mogelijk tegemoet aan de wens van de exposanten van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die bij dit B2B evenement bij voorkeur professionals uit de doelgroepen willen ontvangen.

 We praten u graag bij onder het genot van een kopje koffie!

  • Registreren graag via de link onder op deze pagina!