Andritz Den Helder kiest voor fraaie indirecte reclames

Het ANDRITZ centrifugereparatiecentrum in Den Helder is een gerenommeerd adres voor reparaties – ze hebben in de afgelopen 20 jaar meer dan 700 decanter-roterende assemblages gerepareerd. En voor klanten die hun prestaties willen verbeteren door de capaciteit te vergroten of downtime te verminderen, bieden ze scheidingsspecialisten upgrades voor bestaande apparatuur en gloednieuwe machines. De snelle levering van reserveonderdelen, in combinatie met hun on-site service, testunits en verhuurapparatuur hebben van het servicecentrum in Den Helder het eerste aanspreekpunt voor klanten gemaakt.

Haaxman Lichtreclame BV uit Mijdrecht kreeg de opdracht om twee logo's te maken die blauw licht naar voren uitstralen én wit licht naar achteren. Deze heel speciale combinatie maken we al meer dan 25 jaar voor de Politie en maakt de uitstraling van het Andritz logo wel heel bijzonder.


Wilt u nu ook eens weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Een afspraak is zó ingepland. Bel met Edwin ter Linden op 06 10 22 23 71 of mail naar info@haaxman.com en wie weet ziet u uw logo terug op deze plek.