Martin en De (nieuwe) Chocoladefabriek!

Bij Martinez Chocolade streven zij ernaar om de beste te zijn en te blijven, elke dag weer. Met een combinatie van passie, vakmanschap, de fijnste grondstoffen en de modernste technologieën creëren zij al sinds 1952 de mooiste en meest smaakvolle chocoladeproducten.

In het proces van het creëren en ontwikkelen van hun ambachtelijke chocoladeproducten stellen zij alles in het teken om te voldoen aan de wensen van de consument. Met hun klantgerichtheid, flexibiliteit en kwaliteitsgerichte- en persoonlijke service onderscheiden zij zich van andere chocolatiers. Zij zullen te allen tijde alles in het werk stellen om ons, met hun vakkennis en jarenlange ervaring, zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Haaxman Lichtreclame verzorgde op de nieuwe locatie van Martinez aan De Meerlandenweg 59 te Amstelveen de (ver)nieuw(de) neon lichtreclame, de zuilen, de portalen en de 23 meter lange folie tekst tegen de gevel.

De relatie tussen Martinez en Haaxman Lichtreclame BV bestaat al lange tijd en we waren dan ook opgetogen dat we óók op de nieuwe locatie de (licht)reclame mochten verzorgen. Ook hier regelde Haaxman alles van A tot Z!

De vergunningaanvraag werd verzorgd en alles werd keurig op tijd gemonteerd en aangesloten. Martin Stam en team van harte gefeliciteerd met deze prachtige nieuwe productielocatie! Bekijk de foto's en oordeel zelf! Dit is toch een reclame op zich? Pal aan de N201!