Nedlin te Stijn kiest voor fraaie reclame

Zij zijn Nedlin. Bij hen draait alles om de was. Zij hebben de ambitie om het iedere dag beter te doen. Beter omdat ze weten dat het kan én omdat ze vinden dat het moet. Beter voor hun klanten, hun medewerkers en onze omgeving.

Het lijkt allemaal best simpel dat wassen. En toch is het een complexe logistieke operatie. Althans bij de klanten waar zij het liefst voor werken. Organisaties waar de was om meer draait dan de was. Vooruitstrevende organisaties die net als zij geen concessies doen aan de kwaliteit die ze leveren. Hun logistieke problemen benaderen zij als uitdagingen.

Als een kans om te tonen dat het anders en beter kan. Als een kans om te tonen hoever hun kennis en expertise reiken.

 

Wij zijn Haaxman Lichtreclame BV uit Mijdrecht en we kregen via #ArchitectenaandeMaas de opdracht om eens uit te zoeken of er een mogelijkheid was om letters te maken van strippen van 20 mm dik en 200 mm breed!

Het was een echte uitdaging die we uiteraard niet uit de weg zijn gegaan! Hoe konden we strippen walsen in de vormen van het #nedlin logo zodanig dat de vorm van de letters er goed in uitkomt! Als eerste werd er een proef gemaakt van de letter 'l' om te bekijken of het effect voldoende zichtbaar zou zijn. Na de proef werd de kleurstelling van de letters nog gewijzigd.
De afmeting van deze teksten zijn 7800 mm lang x 2300 mm hoog!

Oordeelt u zelf hoe deze fraaie reclame is uitgepakt!
Wilt U ook eens weten wat Haaxman Lichtreclame BV voor uw bedrijf en úw logo kan betekenen?

Neem contact op met Edwin ter Linden op e.terlinden@haaxman.com of via 06 10 22 23 71 en wie weet staan we binnenkort bij u op het dak om er een mooi verlicht logo op te zetten!
#nedlin
#haaxman
#vakmanschap
#special

Onderstaand vindt u het eindresultaat