DataExpert uitstekend vindbaar in Veenendaal

Al meer dan 30 jaar uw partner in de strijd tegen (cyber)criminaliteit!

DataExpert streeft naar het verminderen en oplossen van (cyber)criminaliteit en fraude en het beveiligen van systemen en data. Om criminaliteit voor te blijven slaat DataExpert de handen ineen met haar klanten en partners. Mede door de juiste software en hardware van internationaal erkende leveranciers te selecteren en leveren en door de gebruikers op te leiden in het goed toepassen van deze producten worden “de boeven” gevangen en “de onschuldigen” beschermd.

 

Haaxman Lichtreclame BV al -meer dan- 125 jaar een begrip op het gebied van (licht)reclame en bewegwijzering kreeg de opdracht om de oude signing van DataExpert te Veenendaal van het pand te demonteren en het nieuwe logo OP HET DAK aan te brengen. Haaxman Lichtreclame BV verzorgde het aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunning, de productie van de doosletters en het frame en de montage!

Oordeelt u zelf! Dit ziet er toch weer PERFECT uit! De letter D is ca 1000 mm hoog en de totale tekstlengte is ca 9 meter. Het donkere blauw is uitgevoerd met speciale geprinte gaatjesfolie zodat deze overdag blauw is en bij doorlichting wit. Dit zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid overdag en in de avond!

Wilt u ook eens weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Bel maar eens met Haaxman Lichtreclame BV op 0297 38 33 44 of stuur een mail naar info@haaxman.com en wie weet zien we elkaar snel!

#Haaxman #DataExpert #Energiezuinige #ledverlichting #Vergunningaanvraag #doosletters