Cityden heeft een nieuw logo en wat voor één!

Over #Cityden Aparthotels
Volledig ingerichte appartementen in combinatie met de luxe van hotelfaciliteiten.
#Cityden Serviced Aparthotels laat gasten zich thuis voelen en zorgt voor een onvergetelijk verblijf!
#Cityden bestaat uit 343 luxe appartementen, verdeeld over 3 Aparthotel locaties in- en rond Amsterdam. Hiermee zijn ze in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste spelers wat betreft Serviced Aparthotels in Nederland.
Meer over Cityden lees je op de website www.cityden.com.

#Cityden BoLo
#Cityden BoLo District beschikt over 120 volledig uitgeruste studio’s, appartementen en penthouses, maar ook alle nodige hotelfaciliteiten zoals: gym, minimart, restaurant en bar.

Het Aparthotel is gelegen in de opkomende multiculturele wijk Bos en Lommer. Drukke winkelstraten en rustige woonwijken zijn geaccentueerd met parkjes en natuur in dit opkomende deel van Amsterdam West. Met openbaar vervoer op steenworp afstand en een parkeerplaats achter het gebouw, is deze locatie makkelijk te vinden en bereiken vanuit iedere richting met de auto, metro, tram en bus.

 

Over Haaxman Lichtreclame BV
Lichtreclame moet voldoen aan zeer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarom zijn wij pas tevreden als we zelf ons product hebben geïnstalleerd en zien dat het perfect functioneert. Onze medewerkers hebben niet alleen verstand van de toegepaste technieken en materialen, maar ook van de grafische aspecten van visuele communicatie, de lokaal geldende voorschriften en gemeentelijke vergunningsaanvragen. Regelmatige training en bijscholing, plus het feit dat we door DEKRA VCA-gecertificeerd zijn, geven u extra zekerheid.

Haaxman Lichtreclame BV uit Mijdrecht verzorgde voor Cityden/Lucia’s zowel in-als extern de (licht)reclames voor alle drie de locaties.
De externe reclame van BoLo bestaat uit doosletters met acrylaat voorzijde en inwendig energiezuinige leds. Deze reclame geplaatst op grote hoogte zodat deze vanaf de A10 prima te zien is. Ook hebben we hier Lucia’s neon’look’ uitingen geproduceerd en gemonteerd.
Nabij de receptie hebben we Acrylox logo’s gemonteerd en hebben we bovendien belettering op de ramen aangebracht.
Al met al een bijzonder fris en mooi resultaat! Oordeelt u zelf maar eens.

Het aanvragen van de gemeentelijke vergunning werd tevens door Haaxman Lichtreclame BV verzorgd.
Heeft u óók vraagstukken op het gebied van lichtreclame of wilt u eens (vrijblijvend) worden geadviseerd. We komen graag bij u langs om dit met u te bespreken. En wie weet vindt u straks uw reclame hier op deze plek!

#Cityden #BoLo #lichtreclame #Haaxman #ServicedApartments
Info over dit project via: e.terlinden@haaxman.com of M 06 10 22 23 71