Algemeen

09 augustus 2018

Haaxman Lichtreclame heeft in opdracht van CBRE een mooie geveltekst mogen leveren aan Kraft Heinz. Amsterdam is weer een Haaxman lichtreclame rijker! Bekijk snel het resultaat.

Led verlichting in Kraft Heinz

30 juli 2018

Inderdaad, Koetjes en Kalfjes! Haaxman Lichtreclame heeft voor Koetjes en Kalfjes in Amsterdam een nieuwe LED lichtreclame mogen verzorgen. De oude NEON lichtreclame heeft plaatsgemaakt voor deze mooie gevelreclame. Bekijk het eindresultaat!

Voormontage van Koetjes en Kaljes in Amsterdam geleverd door Haaxman Lichtreclame

04 juli 2018

Voor Haaxman was het deze keer een thuiswedstrijd. Wij heten MullerVisual van harte welkom in Mijdrecht. Als klap op de vuurpijl hebben wij het nieuwe pand van MullerVisual voorzien van een kleurige geveltekst. Bent u ook benieuwd naar het resultaat? Kijk dan verder!

MullerVisual eindresultaat van de Haaxman Lichtreclame

26 juni 2018

Haaxman Lichtreclame is naast lichtreclame leverancier ook leverancier van onverlichte teksten, bewegwijzering, banieren, vlaggen, reclame masten en alle soorten signing. Kijk snel verder waar Hampton by Hilton in Antwerpen voor koos!

Hampton by Hilton Eindresultaat Antwerpen geleverd door Haaxman Lichtreclame

07 juni 2018

Haaxman Lichtreclame is al jarenlang leverancier van de NS en voorziet verschillende NS stations van lichtreclames. Wie kent deze nou niet?

NS Close-up tekst en frame

21 mei 2018

Als leverancier van Maandag® zegt Haaxman regelmatig tot maandag tegen Maandag®. Bent u ook benieuwd naar welke Maandag® Haaxman deze keer ging? Kijk dan verder!

Tot Maandag® - Montage van de lichtreclame