Algemeen

18 december 2019

2019 is voorbij gevlogen en wat kijken wij uit naar 2020! Nóg meer mooie projecten en nóg meer lichtreclames van Haaxman Lichtreclame BV die Nederland en omstreken verrijken!

Fijne Kerstdagen 2019 door Haaxman Lichtreclame uit Mijdrecht Nederland

21 november 2019

Tilburg is weer een lichtreclame rijker! Haaxman Lichtreclame leverde aan Textaafoam twee teksten met totaal een tekstlengte van 45 meter!

Bezig met de montage van de gevelreclame voor in door Haaxman Lichtreclame

15 november 2019

Hoewel dit jarenlang de reclame slogan was van Lego hebben zij toch gekozen voor een lichtreclame van Haaxman Lichtreclame. Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Van Lego kun je alles maken!

31 oktober 2019

Dat geen (montage) hoogte te hoog is voor Haaxman Lichtreclame hebben we recent met twee projecten kunnen belichten. U heeft gezien dat zowel McDermott (Den Haag) als het Leonardo Hotel (Amsterdam) -op 65 meter hoogte- werden gemonteerd door ons! Met dit project laten wij u zien dat geen letterhoogte te hoog is voor Haaxman Lichtreclame!

Bezig met de montage van de gigantische BOL.com tekst in Waalwijk geleverd door Haaxman Lichtreclame uit Mijdrecht

26 september 2019

De zomerperiode kenmerkt zich door avonden waarbij het langer duurt voor het donker wordt. Ook is het ‘s-ochtends al vroeg licht. Dit zorgt ervoor dat veel bedrijven niet zien of hun lichtreclame nog goed functioneert.

Alles wordt tijdens het onderhoud gecontroleerd en bekeken door Haaxman Lichtreclame

26 augustus 2019

NEON! Haaxman Lichtreclame is altijd verrast als een opdrachtgever kiest voor NEON! Kennedy Van der Laan heeft niet één maar twee keer gekozen voor NEON. Eerder al in het pand en nu een NEON reclame aan de gevel.

Het pand van Kennedy Van der Laan voorzien van NEON lichtreclame aan de gevel door Haaxman Lichtreclame