Algemeen

01 oktober 2024

Het sales team van Haaxman Lichtreclame BV is onlangs uitgebreid met de heer Joey van de Wal.

Slechts 35 jaar jong en met een passie voor lichtreclame....!

 


01 oktober 2024

Waarom De Vloerenman?
Zij bieden een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogwaardige vloertegels. Van modern tot klassiek. Bovendien kunnen ze – als u dat wilt – het gehele proces verzorgen. Dus ook het leggen en de vloerverwarming.


27 september 2024

LEMKEN wordt wereldwijd erkend als een visionair en duurzaam bedrijf dat een belangrijke bijdrage levert aan een winstgevende landbouw.
Als middelgroot familiebedrijf zet LEMKEN al 243 jaar zijn kennis en passie in voor vooruitgang en levert oplossingen voor de agrarische uitdagingen van vandaag en morgen. Het assortiment omvat grondbewerkingsmachines, zaaimachines, versnipperaars, kunstmeststrooiers en slimme oplossingen voor landbouwdatabeheer.


10 september 2024

Voor de lekkerste saté en biertjes (en nog veel meer) moet je natuurlijk bij het gezellige Silversant op De Noordammerlaan in Amstelveen zijn! Al jaren een begrip!
Zoals jullie kunnen zien was de o zo bekende neon aan vervanging toe!

 Volgens advies van onze nieuwe adviseur Joey.vandewal@haaxman.com werd de neonreclame vervangen voor een 'neon-look' variant met doorgestoken groen acrylaat in ronde vorm......van afstand niet te onderscheiden van neon!