Algemeen

03 mei 2018

Voor het Emigranten Hotel in Uithoorn is gekozen voor twee identieke logo’s aan beide zijden van het pand. Kijk snel verder voor het eindresultaat!

Tupla Vastgoed close-up verlichte gevelreclame door Haaxman Lichtreclame

17 april 2018

Het concept van HUB studios is uniek en vernieuwend. Haaxman Lichtreclame heeft een aantal mooie reclame-uitingen mogen verzorgen in opdracht van HUB Studios.

HUB Studios in Amsterdam voorzien van lichtreclame door Haaxman

03 april 2018

Voor het Ommelander Ziekenhuis in Groningen is Haaxman Lichtreclame naar het noorden van het land gereisd. Wij hebben een aantal mooie teksten gemonteerd. Het eindresultaat? Wij vinden het prachtig!

Ommelander Ziekenhuis geleverd door Haaxman Lichtreclame in Groningen

28 maart 2018

Zorgverzekeraar ONVZ kenmerkt zich door de contouren van een persoon. Om hier een passende lichtreclame van te maken is gekozen om de persoon na te maken én deze uiteraard te voorzien van verlichting.

Haaxman zorgt voor ONVZ in Houten

23 maart 2018

Veel atleten kiezen voor Under Armour. Met de komst van de eerste flagshipstore van Europa in Amsterdam, is de Kalverstraat weer voorzien van een mooie gevelreclame van Haaxman Lichtreclame.

Under Armour Amsterdam Overdag

20 maart 2018

Unisol Paneel gevestigd langs de A4 nabij Roelofarendsveen knapte het pand op en was toe aan een nieuwe reclame. Er is gekozen voor een opvallende combinatie! En het eindresultaat is een waar plaatje.

Unisol Paneel Roelofarendsveen Neon en Led