Algemeen

11 mei 2022

LUMICKS is een bedrijf in life science-tools van de volgende generatie dat zich richt op het mogelijk maken van efficiënter onderzoek, medicijnontwikkeling, bioprocessing, kwaliteitscontrole van bioproductie en behandeling van patiënten. Gevestigd in Amsterdam op De Paalbergweg.


02 mei 2022

RESTAURANT LOCALS
Restaurant LOCALS is gevestigd in hartje Arnhem en staat voor lokale producten en mensen.
Hier geniet je van gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij groenten de hoofdrol spelen. Met een eigen Vertical Farm en lokaal ingekochte producten proef je het beste van Nederlandse bodem! Ga mee op een culinaire reis en laat je verrassen door de mooie gerechten.


12 april 2022

GIGA Storage is een ontwikkelaar, manager en investeerder van energieopslag in grootschalige duurzame projecten in Europa en handelt in energie op de energiehandelsmarkten.

GIGA Storage heeft als doel om marktleider van duurzame energieopslag in Europa te worden, om duurzaam opgewekte energie volledig te kunnen benutten.

Giga1

06 april 2022

Organon is een wereldwijd gezondheidsbedrijf en ontstaan vanuit een spin-off van Merck & Co., Inc. (MSD buiten de VS en Canada) met de missie om medicijnen en oplossingen te leveren die impact hebben op een gezonder leven. Ze bouwen voort op hun sterke basis van meer dan 60 geneesmiddelen en andere producten binnen een reeks therapeutische gebieden, waaronder reproductieve gezondheid, hartaandoeningen, dermatologie, allergieën en astma


25 maart 2022

Personal touch in Transport & Logistics
Servicegerichte transport en logistiek. Dat is waar G. van Doesburg Internationaal Transport B.V. voor staat. Van beginnend transporteur in de 70-er jaren zijn ze uitgegroeid tot een full-service logistiek partner van formaat. Groot geworden door altijd het belang van de klant voorop te stellen en daarbij het persoonlijk contact nooit uit het oog te verliezen.

Alles onder één dak, een moderne en gevarieerde transportvloot en inmiddels 85 vaste goed gemotiveerde medewerkers die trots zijn op hun bedrijf en u als klant graag ontzorgen. Centraal in Nederland gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand. Modern, flexibel, veilig en klaar voor de toekomst. Personal touch in Transport & Logistics!

 


18 maart 2022

Sinds de oprichting in 1999 is NETROM uitgegroeid tot een belangrijke outsourcing partner. Zij onderscheiden zich door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Met deze 22 jaar ervaring en deskundige developers zijn ze dé partij voor nearshore softwareontwikkeling!