Algemeen

24 augustus 2020

Regus is voor Haaxman geen onbekende meer en visa versa! Het nieuwe filiaal van Regus in Almere is ook weer door Haaxman voorzien van de signing in en aan het pand! Bekijk hier het resultaat.

Op de 20ste etage geleverde tekst voor Regus Almere door Haaxman Lichtreclame

17 augustus 2020

Het karakteristieke pand van VORM in Rotterdam is voorzien van een reclame op het dak door Haaxman Lichtreclame. Bekijk snel het resultaat!

Vorm in Rotterdam kiest voor Haaxman Lichtreclame uit Mijdrecht

10 augustus 2020

Lichtreclames, een zuil en diverse logo’s voor het Martinez gebouw in Almere gereed. Allemaal geleverd door Haaxman Lichtreclame uit Mijdrecht!

Martinez gebouw voorzien van gevelreclame een zuil en diverse logos door Haaxman Lichtreclame uit Mijdrecht Nederland

03 augustus 2020

Voor het nieuwe Inspiration Center van Dura Vermeer in Utrecht heeft Haaxman naast de lichtreclame ook een onverlichte reclames geleverd en drie grote folie teksten. Bekijk het resultaat snel!

Dura Vermeer Utrecht kiest voor Haaxman

27 juli 2020

The Student Hotel heeft inmiddels haar 8ste hotel geopend in Delft. Haaxman Lichtreclame heeft de reclame van dit nieuwe hotel mogen leveren.

Montage van de daktekst voor The Student Hotel in Delft door Haaxman Lichtreclame uit Mijdrecht

13 juli 2020

Gevelreclame is een visitekaartje aan de gevel. Gevelreclame zorgt voor zowel vindbaarheid als zichtbaarheid van uw bedrijf. Door gevelreclame op de juiste manier toe te passen kunt u 24/7 exposure van uw bedrijf creëren bij passanten. 

Zuil gemonteerd voor De Eekhoorn in Zwaag door Haaxman Lichtreclame