Vreugdenhil Dairy Food

Na een lang voortraject van voorstellen uitwerken en offertes maken verkreeg Haaxman de opdracht voor de ombouw van de locaties van Vreugdenhil in Barneveld, Gorinchem en Scharsterbrug en de nieuwbouw van het hoofdkantoor in Nijkerk.

In 1954 startte Vreugdenhil als Nederlands familiebedrijf in Driebergen. Al vanaf het begin voelden zij zich sterk betrokken bij hun leveranciers en afnemers, ze vonden toegang tot de beste grondstoffen én de wereldmarkt, waarmee ze nu het verschil maken voor miljoenen consumenten wereldwijd.

In 1964 vestigden ze zich in Voorthuizen, daarna volgden de fabrieken in Barneveld (1991), Scharsterbrug (2002) en Gorinchem (2005). Zo groeide Vreugdenhil uit tot een wereldspeler op het gebied van hoogwaardige melkpoeders voor consumenten en ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie.

Haaxman kreeg de opdracht om de nieuwe logo's te produceren voor 4 vestigingen. Dit, in nauw overleg met het reclamebureau dat Vreugdenhil in de hand had genomen. Elke vestiging kreeg een advies op maat.